Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Kalif și Betty lansează single-ul și videoclipul "Inima" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Daca in urma cu 2 luni, Kalif colabora cu Leya D. pentru single-ul "Karma", acum artistul lanseaza single-ul si videoclipul "Inima", in colaborare cu Betty.

Ca si in cazul pieselor lansate anterior, single-ul "Inima" este compus de catre Kalif. Videoclipul este regizat de catre Mihai Lazar si este primul lansat de catre Kalif.

”Cand ma gandesc la o colaborare pentru o piesa, aleg cu mare girja persoana respectiva. Consider ca Betty este alegerea cea mai buna pentru o piesa despre iubire, iar versurile vin din experinta personala”, declara Kalif. 

Kalif, pe numele lui Constantin Stilpeanu, a inceput sa faca muzica de la varsta de 15 ani, cand s-a axat pe rap si a avut colaborari cu nume sonore precum Sisu Tudor. Ulterior, a inceput sa abordeze si alte genuri muzicale si sa compuna piesele pe care le-a lansat, cum este si cazul single-ului "Apel in asteptare", cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Pentru Betty, piesa "Inima" este prima colaborare, insa tanara artista nu este la prima lansare. Betty a cucerit publicul "Intr-o secunda", cu primul ei single, care a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. Si urmatoarele piese ("La anii mei", "Acolo sus") s-au bucurat de succes pe YouTube si au adunat milioane de vizualizari. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS