Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Produsso lansează single-ul "Unu plus unu", feat Jayoh | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Produsso, rapperul care a colaborat pana acum cu numerosi artisti romani, precum Pacha Man, Cabron, Planet H, lanseaza acum single-ul "Unu plus unu", feat Jayoh.

"Multe ore petrecute in studio, nopti nedormite, multa pasiune, din toate acestea rezulta single-ul 'Unu Plus Unu'. Vreau sa multumesc echipei care sta in spatele acestei piese, Bogdan Toma, Planet H si Jayoh", declara Produsso.

Piesa este compusa de catre Planet H, iar versurile sunt scrise de catre Produsso si Jayoh. Cea mai recenta piesa lansata de catre Produsso este "Te ia", o piesa in colaborare cu Teea. 

Jayoh a lansat numeroase piese solo pe canalul lui de YouTube, care au adunat fiecare cateva sute de mii de vizualizari, cum ar fi "Vrei un golan", "Fenomenala", "Mi-e dor", iar cea mai recenta este "Zi".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS