Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Julyan Dubson lansează single-ul şi videoclipul "Better" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Vara e pe sfarsite, dar distractia nu se termina niciodata. De fapt, e "Better" sa mentinem vibe-ul asta pe tot parcursul anului.

Julyan Dubson lanseaza piesa "Better", un liant intre aventura verii ce aproape a trecut si nostalgia anotimpurilor racoroase. Single-ul "Better" este compus de catre Julyan, iar videoclipul este regizat de catre Happy end Studio. 

DJ, producator, compozitor, Julyan Dubson s-a nascut in Germania si de-a lungul timpului a lucrat cu nume mari pentru diverse productii, cum ar fi Kygo, Fedde Le Grand, Alexandra Stan, Naguale etc. A fost cooptat in topul primilor 3 castigatori ai "Rockin' N' Rollin' / Remix Contest, concurs organizat de catre Fedde Le Grand. 

Pe langa remixurile facute pentru numeroase piese, Julyan a lansat si un EP de debut, iar una dintre piese a fost inclusa in seturile unor artisti ca Nora En Pure, Wally Lopez, Mike Mago sau Purple Disco Machine, dar si intr-o compilatie marca Armada Music.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS