Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

ADDA - Du-te feat. Cătălina Zoescu / Stările ADDEI – Sezonul II – Episodul 5 | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei,  Adda a inceput al doilea sezon din Starile Addei, ocazie cu care ne face cunostinta si cu recent semnatele... baladde.! Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI.

Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al cincilea episod se lanseaza astazi, “Du-te”, featuring Catalina Zoescu, artista recent semnata la Baladda Records. 

Starea asta nu are o poveste anume. Dupa ce am cunoscut-o pe Catalina la un eveniment, am decis sa o semnez la casa mea de productie Baladda Records si nu dupa mult timp am intrat in studio sa lucram. Initial am scris-o doar pentru ea, m-a inspirat. Dar intr-un final am ajuns la concluzia ca pentru aceasta piesa este mai potrivit proiectul Starile ADDEI, asa ca am ajuns sa cantam impreuna pe ea. -  ADDA    

Pe Adda am intalnit-o anul trecut, in cadrul unui eveniment privat, unde am fost invitata sa cant. Am descoperit un om cu un suflet cald, cu zambetul pe buze, care isi dorea sa ne cunoastem si sa incepem o colaborare. Si asa, am inceput sa fac parte din proiectul BalAdda. Piesa "Du-te", mi-a ajuns la suflet inca din prima clipa, mai ales ca si eu m-am regasit in aceste versuri, intr-o anumită perioada a vieții mele. - Catalina Zoescu    

Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce a intrat in urma cu a aproape 2 luni in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat Music.

ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a lucrat alaturi de Liviu Teodorescu la Lite Music. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru. 

Clipul este regizat de catre Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este facuta de catre Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de catre Florin Babei. In echipa de beauty ii regasim pe Ana Mironescu la make-up, pe Claudiu Sarghe la hair si pe Ioana Popa – CLOCHE la styling.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS