Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Alex Velea lansează single-ul şi videoclipul "Degeaba" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Daca la inceputul verii lansa piesa "Ziua mea", chiar in preajma zilei lui de nastere, un cadou pentru fani, Alex Velea lanseaza acum single-ul "Degeaba", reggae, cu influente trap si chitara flamenco. 

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa "Degeaba" este compusa de catre Alex Velea si Dragos Constantin Anghel, iar videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan (Vision Production).

Anul acesta, pana in prezent, Alex Velea a lucrat la foc intens in hub-ul de creatie muzicala - Golden Boy Society - alaturi de baietii lui de aur, Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Baiat Bun. Pe langa piesele pe care le-a compus, Alex Velea a lansat piese ca "Partea a doua (Din vina ta)", alaturi de Rashid, "Ziua mea" sau "Bani pe tine" (feat Micutzu).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS