Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

DJ Sava şi Irina Rimes lansează single-ul şi videoclipul "I Loved You" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Hit maker-ul DJ Sava colaboreaza cu noua senzatie din muzica romaneasca, Irina Rimes si lanseaza single-ul "I Loved You", alaturi de un videoclip filmat peste ocean. 

O coproductie Cat Music - Quantum Music, single-ul "I Loved You" este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, "Visele", unul dintre hiturile verii 2016, alaturi de Lu-k Beats. 

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood. 

In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul "Love in Dubai", o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate. 

Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului "Fabrica de staturi", iar in urma cu 3 luni a lansat hitul "Visele", care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS