Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Lidia Buble lansează single-ul "Mi-e bine", feat Matteo | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Lidia Buble a cucerit publicul din Sibiu joi, 15 septembrie, la Media Music Awards. Artista a lansat in premiera, in fata a peste 40.000 de oameni, single-ul "Mi-e bine", o colaborare inedita cu Matteo.

Show-ul electrizant pe care Lidia l-a pregatit alaturi de 12 dansatoare a inclus momentul "Mi-e bine", cand, alaturi de Lidia, pe scena a urcat Matteo, o surpriza pentru publicul prezent in Piata Mare. 

Ca si in cazul celorlalte piese lansate de catre Lidia Buble, si de aceasta data Adrian Sina este compozitorul piesei "Mi-e bine", produsa in studioul Akcent Music.

Pe aceeasi scena din Sibiu, in urma cu un an, Lidia Buble lansa hitul "Le-am spus si fetelor", care in prezent are peste 31 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat saptamani la rand prima pozitie in top 10 difuzari radio si TV. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS