Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Voltaj a lansat "în aer" albumul "X"

Muzică
Tools
Typography

Joi, 15 septembrie, pe scena Music Awards, trupa Voltaj a facut un show incendiar, in timpul caruia baietii au lansat oficial albumul "X", cel de-al zecelea din cariera in aer. 

Intre cele doua piese din mix, baietii au lansat un concurs inedit. Albumul "X" si-a luat zborul la propriu, prins de grup de baloane umflate cu heliu. Persoana care va gasi albumul, va primi o trambulina pe care va putea sa sara in timp ce asculta noul single Voltaj  - "Nana" (feat Ruby & Colin). 

Trupa Voltaj a lansat pe scena din Sibiu single-ul "Nana", pentru care se pregatesc sa lanseze saptamana aceasta si videoclipul.

Albumul "X" promoveaza turneul "X", inceput pe 3 septembrie in Suceava, dar si mega-concertul "X", de pe 20 septembrie ora 20:00, de la Sala Polivalenta.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS