Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Nyanda (Brick&Lace) a devenit artist Cat Music | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Nyanda, ex-componenta a celebrei trupe Brick&Lace, a revenit in Romania pentru a semna un contract de artist cu label-ul Cat Music si pregateste lansarea unui nou single.

Daca in urma cu cateva luni, Nyanda lansa alaturi de Cat Music single-ul si videoclipul "All My Love", artista originara din Jamaica ne-a cucerit de-a lungul timpului cu hituri ca "Love Is Wicked", "Bad To di bone", "Never Never", alaturi de Brick&Lace, dar si piese lansate solo, din 2013, precum remixul reggae al piesei "I Knew You Were Trouble" (Taylor Swift), "Put It On Me", Slippery When Wet" etc.

Nyanda reuseste de fiecare data sa cucereasca publicul cu timbrul inconfundabil, o interpretare reggae "a la carté" si beaturi explozive. In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez, “All Around The World”, de la Chirstina Aguilera.

Singel-ul "All My Love":

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS