Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Dr. Mako & Friends lansează piesa "Luna", feat Kalif ~ AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Dupa piesele lansate alaturi de Oana Radu, cu milioane de vizualizari pe YouTube, Dr Mako lanseaza o piesa in colaborare cu trupa Friends & Kalif.

Piesa "Luna" este compusa de catre Dr Mako, iar versurile sunt scrise alaturi de Kalif.

"Am facut o piesa reggae, cu mult balans, care s-a imbunatatit precum vinul - odata cu trecerea timpului :)), prin upgrade-ul adus de catre Kalif in partea de rap, de catre Cristi Tarcea si Alin Puscas la productie. 'Luna' este cantata de Alina Statie, solista trupei Floarea Soarelui din Bals - o descoperire foarte placuta pentru mine!", declara Dr. Mako

Dr. Mako si Oana Radu au inceput colaborarea in 2014, odata cu lansarea mega-hitului “Tu”, care are peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube. De atunci si pana in prezent, cei doi artisti au lansat single-urile “Ea a fost prima” (feat Pacha Man) si “Dragostea-i nebuna” si "Stai". Dr. Mako este printre compozitorii pieselor pe care le-a lansat alaturi de Oana.

Kalif a lansat recent single-ul solo "Esemes de amor", compus alaturi de baietii de la Golden Boy Society, iar la inceputul verii a colaborat cu Betty pentru piesa "Inima, cu sute de mii de vizualizari pe YouTube. Friends (trupa rock "Floarea Soarelui" din Bals) este formata din Alina Statie - voce, Marius Stanescu - chitara, Razvan Matei - bass si Alin Gheorghe - percutie. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS