Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Jorge Gonzalez lansează single-ul "Tu Boquita" | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Cantaretul spaniol, Jorge Gonzalez, vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa - "Tu Boquita", prima lansata in Romania, alaturi de Cat Music. 

Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii "La Voz" (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, "Diquelame", a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in peste 80 de concerte intr-un timp scurt. 

Single-ul "Tu Boquita" este compus de catre Omar Secada si Andy Robert, in studiourile Happiness Production si inseamna prima colaborare a lui Jorge cu echipa de management a trupei Mandinga. Piesa va fi lansata simultan in 3 tari: Romania, Spania si Mexic. 

Inainte de lansarea oficiala a piesei "Tu Boquita", Jorge Gonzalez ne-a invitat in universul sau, printr-o serie de videouri, cu fragmente din piesa si diverse activitati. Le puteti urmari aici: 

Pana la single-ul "Tu Boquita", Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa "Lucia" a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii - "Pequeños gigantes", iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ul "Gipsy Kings".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS