Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dara lansează single-ul şi videoclipul "Onto You" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Noua senzatie a celui mai recent sezon X Factor Bulgaria, Dara, lansează primul single din carieră - "Onto You", alături de Cat Music.

Inca din auditii, Dara a fost desemnata "The Next Big Thing" de catre juriu, fanii emisiunii si de catre industria muzicala.

Piesa "Onto You" (K'vo ne Chu) se bucura de succes in Bulgaria: a stationat 4 saptamani pe prima pozitie in topul "Official Top 100", 8 saptamani in topul airplay chart "Official BG Top 100), a ocupat prima pozitie si in topul Spotify si Apple Music din Bulgaria.

Compus de catre starul hip-hop Pavell (membrul duo-ului Pavell & Venci Venc') si Nikolay Nikolov, single-ul "Onto You" are influente dancehall, pop si ragga flow si este produs de catre hit-maker-ul suedez Ollipop (The Kennel). Versurile in limba engleza sunt scrise de catre Rachel Row.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS