Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Mario Fresh lansează single-ul & videoclipul "Cuvinte" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Mario Fresh, tanarul minune al YouTube-ului, cu zeci de milioane de vizualizari la piesele lansate, are o noua piesa, "Cuvinte" si o noua poveste.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa este compusa de catre Alex Velea si Rashid. Cu un nou look si o noua atitudine, Mario Fresh vorbeste despre dragoste in povestea video regizata de catre Claudiu Stan (Vision Production).

Cu un traseu muzical care a inceput la 5 ani, Mario Fresh, tanarul cantaret este unul dintre artistii Golden Boy Society, care se dezvolta profesional sub atenta indrumare a lui Alex Velea.

Mario Fresh are deja in portofoliu numeroase premii muzicale, dar si single-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube, de la piesa cu care a debutat, “N-ai scoala… e nasol”, pana la single-urile “Am ramas cu gandul”, "Iarta-ma", "Cum imi place", “Fata de la metrou” sau piesa in colaborare cu Lino, "Alfabetul iubirii".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS