Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Andreea D lansează videoclipul piesei "Get Freaky" feat. Veo | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul piesei “Rompedon”, cu milioane de vizualizari pe YouTube si care se aude pana in Asia, Andreea D revine cu cel mai “nebun” single al ei - "Get Freaky", in colaborare cu Veo.

Piesa "Get Freaky" este compusa si produsa de baietii de la Deepside Deejays, in studiourile Metropolitan Records, textul este semnat de catre Andrei Leonte, iar partea de rap ii apartine lui VEO. Plin de energie si culoare, videoclipul este regizat de catre Florin Danilov, iar montajul ii apartine lui Andrei Leonte.

“Sunt super incantata de ceea ce a iesit si abia astept parerea voastra despre videoclip. Pot spune ca a iesit cel putin la fel de 'nebun' ca piesa”, declara Andreea D. 

Andreea D a cucerit topurile muzicale cu piese ca "All My People" (alaturi de Sasha Lopez) sau prin colaborarile cu DJ Sava ("Money Maker" si "Free"), dar si prin piese solo, "So real", "Magic love" sau cel mai recent single, "Rompedon". 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS