Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cea mai tare colaborare: Andreea Bănica şi Oana Radu lansează single-ul "Fie că vrei, fie că nu" | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Cine si-ar fi imaginat o colaborare intre Andreea Banica si Oana Radu? Iata ca cele doua artiste au decis sa ne surprinda si lanseaza prima lor piesa impreuna, cu un mesaj girl power si un vibe urban-flirty - "Fie ca vrei, fie ca nu".

Piesa este compusa si produsa in studioul Epic Entertainment, iar artwork-ul este realizat de catre Neverland Place. 

Atat Andreea, cat si Oana, au mai colaborat si cu alte artiste din Romania. Daca Andreea a lansat piesa "Doi", alaturi de Kaira, Oana a colaborat cu Rolla Sparks pentru "Fara glas"; fiecare dintre piese cu milioane de vizualizari pe YouTube.  

Anul acesta, in luna mai, Andreea Banica a lansat piesa "Rain in July", featuring George, care pana in prezent are peste 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, sexy-diva Andreea Banica ne-a cucerit cu numeroase piese, de la cele cu mesaje motivationale, calde, pop, la cele energice, catchy si in mood party, precum "Love in Brasil", "Acelasi iubit", "Electrified", "Samba", "In lipsa ta" (feat What's Up) etc.

Inca de la primul single, lansat in 2014, Oana Radu a colaborat cu Dr. Mako pentru single-urile lansate: "Tu", "Ea a fost prima" (feat Pacha Man), "Dragostea-i nebuna", dar si cel mai recent single, "Stai" (feat Doddy). Cei doi sunt si printre compozitorii pieselor lansate, fiecare dntre ele cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS