Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mellina lansează single ul “Ce-o fi, o fi" | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

La cateva luni de cand a lansat single-ul "Minciuna ma omoara", Mellina, una dintre vocile care reuseste prin piesele sale sa transmita cele mai profunde emotii si trairi, revine in forta cu piesa “Ce-o fi, o fi". 

Muzica si versurile sunt compuse de catre Mellina, impreuna cu DOMG (Mihai Gruia si Dorin Oswin), iar productia muzicala e semnata de DOMG. 

"Piesa vorbeste despre ultima sansa pe care o dai persoanei iubite, care a gresit de nenumarate ori si de la care nu mai ai foarte multe asteptari, dar totusi mai dai o ultima incercare... ce o fi, o fi. Sunt sigura ca multi oameni se vor regasi in versurile piesei, cum si eu ma regasesc, pentru ca noi toti am dat sanse peste sanse persoanelor iubite, in speranta ca lucrurile se vor derula diferit",  spune Mellina despre noul single.

Mellina a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut, "Poza de album", in colaborare cu Vescan. Piesa este produsa tot in studioul DOMG si i-a adus si primul premiu important din cariera, la premiile 'RMA Brasov 2014' (Romanian Music Awards), categoria “Strongest Message”. 

Nascuta in București, Mellina a studiat muzica din copilarie, apoi a absolvit Facultatea de Limbi Straine, Sectia Engleza-Franceza. A colaborat cu artisti de top precum Bere Gratis, Vescan, TWO sau JerryCo, si a compus muzica pentru artisti ca Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, Karym, Amme, Adrian Eftimie, Yamira, Fatman Scoop, Tuna si multi altii. In prezent,  artista se ocupa si de scoala de muzica "Tralala School", alaturi de buna ei prietena Maria Simion.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS