Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Maga & Tudoran lansează "Arogant" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Asculta! Pe YouTube, s-a lansat noul single Maga & Tudoran - "Arogant".

Piesa este compusa de catre Maga & Tudoran si Dan Nicolau si este al cincilea single al baietilor, o noua piesa inedita care contribuie la definirea stilului proiectului.

"Grupul de interese obscure revine in peisajul muzical romanesc cu cea mai buna melodie din momentul actual. Suntem inspirati de succesul deloc inchipuit al oamenilor care ne modeleaza perceptia asupra vietii, si anume, a societatii romanesti din online", zic băieții.

"Fiind adevarati vizionari si prevazand aceasta zi fatidica, si ca sa va amintim faptul ca succesul depinde de cat de plin esti de tine, nu am putut alege o zi mai potrivita decat cea in care America si-a votat noul presedinte", adauga Maga & Tudoran. 

Cei doi artisti s-au cunoscut in timpul unui festival in strainatate, unde Gabriel Maga canta cu trupa Vunk, iar Cosmin Tudoran, cu baietii de la Cassa Loco. “Arogant” este al cincilea single lansat de catre Maga si Tudoran, dupa piesele "Copilul din mine", "Dezbracati", "Pisici" si "Doamna Diriginta".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS