Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Human porneşte într-o nouă călătorie care începe cu "You" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Proiectul Human lanseaza un nou single, "You”, cu un video filmat pe axa Romania - Grecia. 

Dupa primele single-uri, lansate in cate doua variante (limba engleza si limba romana), piesa "You", compusa in studioul Young Spirit Records, este al treilea single lansat de catre Human, cu influente jazz, blues si indie. 

O poezie vizuala, fara filtre si fara restrictii, transpunerea “bruta” a sentimentelor celor mai pure, videoclipul este realizat de catre Tiberius Arghiropol a fost filmat in Aeroportul Otopeni si in Atena, Grecia.

Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica.

Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume. Exemplu sunt si primele doua single-uri, "Aripi de sticla / Radioactive" si "Inimi sincronizate / Connected", lansate anul acesta si care au adunat in total peste 6 milioane de vizualizari.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS