Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

LP lansează “Other People” şi “Tightrope”, alături de Cat Music | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa hit-ul “Lost On You”, LP, artista care a cucerit lumea prin stilul ei original, lanseaza alaturi de Cat Music, single-urile si videoclipurile “Other People” si “Tightrope”, piese ce se regasesc pe cel mai recent album.

Pentru cele doua clipuri, LP a colaborat cu regizorul Chuck David Willis, cel care a realizat si videoclipul “Lost On You”. Cu un decor burlesque, “Other people” pune in scena o poveste de dragoste care este pe punctul de a se destrama, in timp ce “Tightrope” descrie legatura puternica si sentimentele reciproce pe care doi oameni le pot avea.

Single-ul de succes "Lost On You" a ocupat prima pozitie in topul iTunes din aproape 20 de teritorii si s-a pozitionat pe locul 4 in topul Shazam la nivel mondial. In Romania, "Lost On You" a ocupat prima pozitie in Shazam, iar in topul radio si TV se afla de peste 21 saptamani pe primele locuri.

Adepta a stilului indie rock, pop si alternative rock, LP a fost descoperita de catre David Loewry, solistul trupei Cracker, cel care a si produs albumul de debut “Heart – Shaped Scar”. De asemenea, LP a compus texte pentru artisti precum Christina Aguilera, Rihanna si Cher. 

Produs de catre Mike Del Rio şi PJ Bianco, albumulcontine 10 piese, compuse de catre LP si Nate Company.

In septembrie 2016, artista a cantat in premiera la Bucuresti, in cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane.

Albumul “Lost On You”, semnat de artista americana LP (Laura Pergolizzi), este disponibil in toate librariile Carturesti din tara.

Tracklist:

  1.  Lost On You
  2.  Death Valley
  3.  Other People
  4.  No Witness
  5.  Tightrope
  6.  Up Against Me
  7.  Strange
  8.  Muddy Waters
  9.  Into The Wild
  10. You Want It All

Other People:

Tightrope:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS