Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tuan lansează single-ul şi clipul „Fosta greşeală”, featuring Any1

Muzică
Tools
Typography

Tuan lanseaza alaturi de Any1 single-ul si videoclipul “Fosta greseala”, o poveste scrisa in detaliu si dedicata unei foste greseli, despre momentul ireversibil in care realizam ca nu putem da timpul inapoi, indiferent de situatie. 

Piesa este compusa de catre Tuan (Tudor Fornea) si Any1 (Robert Niculae) si produsa in studioul Tuan Records. Povestea unei relatii, videoclipul ii aduce in prim plan pe actorii Bogdan Florea si Catinca Maria Nistor.

Compozitor si interpret, Tuan este pasionat de muzica inca din copilarie. Artistul studiaza pianul si face cursuri de canto, dar se regaseste cel mai bine in hip-hop. Tuan si-a deschis propriul sau studio de inregistrari – Tuan Records, impreuna cu prietenul si colaboratorul sau, Any1.  Piesa „Fosta Greseala” este cea de-a doua piesa lansata de catre Tuan, alaturi de Cat Music.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS