Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Kimoto Boy lansează single-ul “Same Way”, alături de Cat Music

Muzică
Tools
Typography

Kimoto Boy lanseaza piesa de debut “Same Way”, single ce imbina muzica dance cu ritmuri vibrante si influente deep house, cu sentimente si emotii.

“Conceptul de Love Music – Love DJ, cum ne place sa spunem, s-a nascut din colaborarea mai multor producatori si DJs. «Same Way» este o piesa despre intensitatea trairilor pe care le avem si modul in care starea se uneste cu muzica. Kimoto Boy este pur si simplu «Your Love DJ»”, declara artistul.

Kimoto Boy este un proiect format din producatori muzicali si DJs - prietenii incontestabili ai petrecerilor, care se adreseaza publicului din cluburi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS