Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Monoir revine cu un nou single şi videoclip “We Had Love”, featuring June

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul inregistrat de hitul international, “The Violin Song”, care a fost difuzat in numeroase tari precum Bulgaria, Polonia, Grecia, Macedonia, Albania, Rusia, Turcia, Monoir (Cristian Tarcea) revine cu un single si videoclip nou, “We Had Love”, alaturi de June.

Clipul, filmat in Miami, in regia lui Alex Ceausu, surprinde evolutia relatiei om – natura si cum s-a schimbat ea in timp. Piesa este compusa de catre Monoir si June, si produsa in studioul lui Monoir.

“Lucram cu June la o piesa si ca de obicei, la finalul sesiunii de studio am ramas sa mai povestim. Mi-a aratat mai multe idei pe care le-a scris, iar una din ele mi-a atras atentia foarte tare. Mi-a placut foarte mult si m-a inspirat, asa ca am rugat-o sa vina din nou la studio si de acolo a pornit totul. Cred ca toate lucrurile se intampla cu un scop si asa a fost sa fie si cu <<We Had Love>>!”, declara Monoir.

“Intradevar, <<We Had Love>> este cu totul speciala! Cand l-am intalnit pe Cristian, totul a inceput sa se lege perfect. El s-a indragostit pe loc de linia melodica. Asa s-a nascut colaborarea Monoir-June, care nu se va opri la aceasta piesa.”, adauga June.

Inca din 2009, Monoir a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No.1 in Balcani. In 2016, Monoir lanseaza hitul “The Violin Song”, piesa ce a generat peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube. Artistul si producatorul Monoir a colaborat cu artisti de renume precum Alexandra Stan, Smiley, Laurentiu Duta, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia, Corina, Nicole Cherry, Ellie White, F. Charm, Dony, Muri & Mario (Denmark), Elena Gheorghe.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS