Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Save revine cu single-ul “Nunta”, alături de Alb Negru

Muzică
Tools
Typography

Save revine cu o piesa noua “Nunta”, feat. Alb Negru, o piesa romantica, plina de iubire si buna dispozitie. Piesa este compusa de catre Save si produsa de catre Vlad Isac.

“Nunta este o piesa pe care am compus-o ca pe o declaratie de dragoste. Am vrut sa ilustrez o iubire sincera, calda, dar si cu nabadai, asa cum este dragostea. Este o piesa cu un vibe foarte happy si m-am gandit ca baietii de la Alb Negru sunt o alegere frumoasa pentru un featuring. Sper ca lumea sa se regaseasca in versurile piesei asa cum am simtit si noi cand am cantat-o.”, declara Save.

“Ne bucuram de aceasta colaborare si speram sa ajunga un imn al mirilor si sa fie o piesa nelipsita de la nunti.”, adauga Alb Negru.

Save a inceput sa compuna de la varsta de 17 ani, iar din 2009 colaboreaza cu producatorul Vlad Isac. Inceputurile sale inseamna formarea unei trupe pop-rock/rnb in orasul natal, Brasov, iar din 2012 a lansat piese solo. In 2016, artistul a lansat single-ul si videoclipul “Toata noaptea”, piesa compusa de catre Save si Vlad Isac.

Alb Negru, format din Andrei si Kamara, a lansat piese ale caror versuri sunt cantate in limba romana sau franceza, cu ritmuri dance si influente r&b sau reggae. Printre acestea, se numara “Mi-e sete de tine”, “Colegi de camera”, “Dubii”, “Tentatii” si multe altele.   

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS