Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

DJ Project lansează single-ul şi videoclipul “O secundă”, alături de Giulia | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

DJ Project lanseaza single-ul si videoclipul “O Secunda”, o piesa cu versuri in limba romana, in colaborare cu Giulia.

Piesa este compusa de catre Gino Manzotti, DOMG & Adi Cristescu, si produsa de catre DOMG si Gino Manzotti. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan de la NGM Creative.

“«O secunda» este o piesa despre un nou inceput in dragoste si despre faptul ca timpul este ireversibil, indiferent de situatie. Single-ul este unul plin de forta si energie si sper sa va placa. Ma bucur ca am reluat colaborarea cu Giulia si va pregatim multe surprize: mai exact, 3 melodii care speram ca vor ajunge la sufletul vostru.”, declara DJ Project.

“Foarte multa lume m-a intrebat daca voi mai colabora cu cei de la DJ Project si cred ca aceasta noua piesa a noastra este extrem de asteptata. "O secunda" mi-a placut de la prima ascultare si sunt sigura ca va fi o piesa iubita de foarte multi dintre cei carora le-a fost dor de DJ Project si Giulia.", adauga Giulia.

17 ani de activitate muzicala, 9 albume, peste 20 de single-uri si videoclipuri, primele pozitii in topurile muzicale, zeci de premii nationale si internationale, mii de concerte in tara si strainatate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide si de succes proiecte din industria muzicala romaneasca. DJ Project a colaborat cu artisti precum Ellie White, Adela Popescu si multi altii.

Cu o cariera de peste 20 ani in industria muzicala, Giulia a demonstrat ca stie sa se reinventeze si sa se mentina in topurile muzicale. Artista a lansat hit-uri precum “Nu” (alaturi de DJ Project), “Ce-a fost, a fost” (alaturi de Shift), “Ochii tai” si multe altele.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS