Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Voices Media ne spune “Un cuvânt” despre Adryana! | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Inca o solista din Moldova trece granita si lanseaza in Romania o piesa de exceptie compusa si produsa de Cristian Tarcea alias Monoir, creatorul mega hitului ”The violin song”. De aceasta data e vorba de Adryana, o tanara talentata care a colaborat cu casa de discuri Voices Media.

Piesa cu care tanara interpreta isi doreste sa cucereasca industria muzicala se intituleaza “Un cuvant” si prin intermediul acesteia doreste sa-si faca debutul sub noul ei nume de scena, Adryana.

“De doi ani, sunt in industria muzicala, lumea cunoscandu-ma ca Adry Unciuc. Am in spate colaborari frumoase cu Daria Radu si anume piesa «O, viata mea», «Nu-mi spune» - o alta colaborare cu Artur Corcodel, am colaborari si in Romania, cu echipa «Havanna Music». Acum lucrez si cu echipa «Voices Media», acolo unde am cunoscut oameni extrem de talentati, de la care, cu siguranta, am multe de invatat. Sper sa va placa noul meu single, «Un cuvant».”, spune Adryana.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS