Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

4.000.000 vizualizări în nici 3 săptămâni pentru “Makosa”! | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

“Makosa”, cel mai recent single semnat Geo Da Silva, a atins 4.000.000 de vizualizari in nici 3 saptamani de la lansare!

Cu versuri in limba engleza si un beat dance-balcanic, "Makosa", o reusita colaborare cu Katty S. si Niko, este compusa de catre Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, beneficiind de un videoclip filmat in Barcelona, ce a fost regizat de catre Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva in studiourile Supermotion.

Cat Music a vandut deja licente internationale pentru piesa “Makosa” in urmatoarele tari: Japonia, Israel, Turcia, Croatia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Malta, Bosnia, Macedonia, Bulgaria si Slovenia.

De asemenea, “Makosa” se afla in lista celor mai populare piese pe Youtube in mai multe tari: Spania, Ungaria, Rusia, Ucraina, Italia.

Astfel, Geo Da Silva are placerea de a le multumi fanilor pentru acest record printr-un super concurs in colaborare cu cei de la Radio Impuls (https://www.facebook.com/Uzina-De-Dume-234768166575321/).

"Makosa" este o piesa de distractie, cu dans, pe care merita sa o asculti cu prietenii si sa inveti fiecare pas. Aceasta este creata intr-un mod "atipic" si a pornit de la pasii de dans, apoi au fost adaugate versurile si muzica.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS