Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Hurts lansează un nou single şi videoclip - “Beautiful Ones” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Hurts revine cu un nou single, “Beautiful Ones”. Piesa, o “celebrare a individualitatii”, asa cum o descrie trupa, are un videoclip uimitor, in care protagonistul este solistul Theo Hutchraft.

Clipul surprinde personajul principal intr-o situatie dificila, in care acesta este abuzat din cauza alegerilor sale. Povestea clipului este reprodusa invers si imbina momente de ura, dragoste, brutalitate si frumusete.

Au trecut sapte ani de la lansarea hitului "Wonderful Life" si al albumului de debut, "Happiness". De atunci, duo-ul britanic este unul dintre cele mai populare band-uri pop din Europa. Pana in prezent, Hurts a lansat zece albume de top si numeroase hituri care au avut succes in Germania, Elvetia, Austria, Belgia, Irlanda, Rusia, Polonia, Ucraina, Finlanda si UK. In plus, a vandut peste 100.000 de bilete in cadrul concertelor din 2016, devenind una dintre cele mai apreciate trupe britanice din ultimul deceniu. Dupa marea ascensiune din 2010, Theo Hutchcraft si Adam Anderson au lansat alte doua albume - Exile (2013) si Surrender (2015).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS