Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Proiectul Ceva lansează piesa “Who’s To Blame”, în colaborare cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Pentru piesa ar fi de invinuit trupa "Ceva" (Andrei Popa si Tudor Amarandei), Stefan Matei si Ruxandra Stoian, cea care a scris versurile. In regia lui Mircea Ibadof, videoclipul a fost filmat pe parcursul a doua zile, de catre DOP-ul Alex Brendea si produs de Laura Musat. Conceptul regizoral a fost realizat impreuna cu Francesca Leonte.

In clip, Stefan, proaspat angajat la o corporatie neconventionala, Circles Inc., va avea parte de o prima zi de lucru cel putin bizara si rupta din realitate. Restul e... poveste!

Ideea acestui proiect incepe de la piesa, care, in viziunea lui Tudor, "iti baga la viata". Prieteni cu Stefan, Mircea si Francesca s-au indragostit de piesa si au conceput scenariul pentru videoclip.

Stop blaming, start listening!

Single-ul “Who’s To Blame” este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/WhosToBlamePR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS