Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Geørge lansează single-ul şi videoclipul “Noi”, alături de Cat Music | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Geørge revine cu un nou single si videoclip – “Noi”. Clipul este regizat de Florin Botea si traduce in imagini o poveste de dragoste puternica, ce trece peste orice impediment. Piesa, produsa in studioul HaHaHa Production, este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Feli, Alex Stancu, Cristi Pascu & George.

“Ma simt entuziasmat de fiecare data cand ascult melodia! Are o energie pozitiva care te face sa te misti indiferent de starea in care te afli! Le multumesc celor de la HaHaHa Production si in special lui Feli, care a venit cu refrenul super catchy, dar si lui Serban Cazan, Smiley si Cat Music. A fost o chimie absoluta intre mine si echipa cu care am lucrat. Ideea piesei si a clipului este ca noi, ca si cuplu, chiar daca suntem inconjurati de “ruine”, reusim sa ramanem “noi”, in energia noastra, sa ne iubim cum stim “noi”, pentru ca “nu e nimeni ca noi”. V-am pregatit cateva surprize, dar pentru asta, puteti intra pe pagina mea de Facebook www.facebook.com/Georgeofficial.ro. “, declara artistul.

Anul trecut, Geørge a lansat “Iubirea noastra frige”, “Detector de minciuni” (feat. Amna). Tot in 2016, artistul a colaborat cu Jo si Andreea Banica pentru single-urile “Nimeni nu-i perfect” si “Rain in July”, piese de succes ce au adunat impreuna peste 40 de milioane de vizualizari.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS