Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

AMI lansează single-ul şi videoclipul “Mă omoară” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

AMI este una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania. Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, tanara cantareata ne surprinde inca o data si lanseaza single-ul “Ma omoara”.

"Ma Omoara" este o piesa dedicata celor ce iubesc cu adevarat si celor care lupta cu sinceritate pentru a-si gasi fericirea. Este dedicata celor care au inteles ca iubirea este cea care ne defineste pe toti, indiferent cu cine si unde ne aflam", declara AMI.

AMI a reusit sa cucereasca piata muzicala din Romania cu hit-urile ei, piese cu mesaje sensibile si romantice. Pentru noul ei clip, realizat in regia lui Florin G. Botea, artista a combinat muzica cu dansul.

In doar 2 zile, AMI a reusit sa invete o coregrafie dificila, cu miscari grele. Videoclipul a fost filmat intr-un cadru plin de romantism, iar imaginile surprinse sunt inedite si completeaza perfect piesa compusa de catre Adi Colceru si produsa in studioul Dav7Music.

"Pentru mine, dansul in sine este o arta, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului in care simtim muzica fiecare dintre noi. Am stiut mereu ca face parte din mine si ca sa fiu sincera mi-am dorit de foarte multa vreme sa pot sa exprim acest intr-un videoclip. Dansul si muzica formeaza o pereche frumoasa, iar #MaOmoara e piesa care fara dans ar fi ramas fara pereche", spune AMI.

Anteriorul single, “Te-astept diseara”, a sensibilizat publicul si are peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, ajungand in top 10 cele mai difuzate piese de la noi din tara.

Artista a inceput sa cante inca din copilarie, iar de la varsta de 8 ani sa studieze si vioara si a participat la numeroase competitii, unde a fost mereu pe podium. Astfel ca, pe langa visul de a canta cu vocea, AMI si-a dorit sa aiba piese in care sa cante si cu instrumentul ei preferat. ‘Te-astept diseara’ este prima dintre ele, in care artista si-a inregistrat vioara si, cu siguranta, nu va fi ultima.

AMI a devenit cunoscuta datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul „Trumpet Lights“, care a ocupat primul loc multe saptamani in topurile muzicale. Au urmat proiecte precum „Playa En Costa Rica”,„Otra Vez“ sau  “Somnu` nu ma ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI, piesele „Deja Vu” si „3 lucruri” sunt foarte iubite si mereu fredonate de fanii acestora.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS