Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Dr. Kucho! lansează single-ul “Super Nasty”, feat. Chris Willis | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Prezent pe scena muzicala de peste 20 de ani, Daniel Manzano Salazar aka. DJ Kucho!, unul dintre cei mai cunoscuti producatori si DJ ai planetei, revine cu single-ul – “Super Nasty” – featuring Chris Willis.

Piesa, cu un sound progressive house fresh si energic, este compusa si produsa de Dr. Kucho! si Chris Willis, in Belmondo Studios din Madrid.

Popularitatea lui Kucho a crescut rapid, iar in 2013, DJ-ul a primit premiul “The Undisputed King of Spanish House Music” din partea DJ Magazine UK.

Dr. Kucho! s-a bucurat de succes international cu piese precum “Can’t Stop Playing”, (alaturi de Gregos Salto si Ane Brun), "Love is my game", "La Tarde Se Ha Puesto Triste" si "The Return Of The King", single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, Kucho a colaborat cu Oliver Heldens, Lucas & Steve, Mike Haddad si altii. Intre 4 si 14 mai, Kucho este in turneu de promovare in Columbia, in orase precum Bogota, Cali, Cartagena, Popapyan.

Chris Willis, una dintre cele mai puternice voci ale scenei dance, este textierul, coproducatorul si vocalul din spatele unora dintre cele mai mari hit-uri ale lui David Guetta, precum "Love is Gone" (2007) si "Getting Over You" (2010).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS