Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Hevito lansează single-ul şi videoclipul “Mi Camisa”, alături de Cat Music Spain | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa hiturile “Bailando” (alaturi de DJ Sava) si “Negra Linda” (featuring Gipsy Casual & Ralflo), Hevito lanseaza “Mi Camisa”, o piesa fresh, cu versuri in limba spaniola.

O coproductie Cat Music Spain si Sprint Music, single-ul “Mi Camisa” este compus de Ion Chirinciuc, Ionut Catana si Adriana Rosu, iar versurile sunt scrise de artist si Alexandra Tirtirau. Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, este filmat in Cancun, Mexic si Vama Veche, Constanta. Clipul pune in scena escapada romantica a doi indragostiti, cu un sfarsit neasteptat.

Versurile in limba spaniola si ritmurile latino au devenit o semnatura marca Hevito. Pe numele sau real, Hector Manuel Severino Hernandez, originar din Republica Dominicana, canta de la varsta de 17 ani, iar in 2002, si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupa sa, „Underground”. In 2012, Hevito a participat la X-Factor si a ajuns intr-o etapa avansata a concursului. Pana in prezent, exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi “Quemala”, “Latin Heart”, alaturi de Ale Blake, “Fara Wi”, single-uri de succes atat in tara, cat si in strainatate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS