Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Margherita lansează piesa şi videoclipul “Şoapte de amor” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Margherita se reinventeaza si lanseaza o noua piesa cu videoclip - “Soapte de amor”. Tanara artista uimeste publicul atat cu single-ul inedit, cat si cu videoclipul provocator.

”Consider ca noul meu videoclip este unul adecvat varstei mele! Am vrut sa transpun in imagini mesajul versurilor prin atitudine senzuala, feminitate, naturalete si emotie... Exact asa ma simt eu la varsta mea! Am ales un clip de imagine, deoarece mi-am dorit ca eu insami sa fiu povestea piesei mele si sa pot transmite fiecare traire. Consider ca barierele dintre sexy si vulgar sunt foarte bine definite in acest videoclip si ca impreuna cu regizorul si intreaga echipa pe care am avut-o, am reusit sa realizam exact ce ne-am dorit. Sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie!”, declara Margherita.

Videoclipul, filmat in regia lui Richard Stan, pune in scena un joc al imaginatiei si al seductiei, ce se imbina cu mesajul piesei: iubirea nu inseamna doar fluturi in stomac, ci este un joc al pasiunii, ce te poate “rupe” de realitate. Versurile piesei “Soapte de amor” sunt scrise de Theea Miculescu si Margherita Myriam Manole, muzica este compusa de artista, iar de mix si master s-a ocupat Bunicul Magic.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS