Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

District 84 & Evie lansează single-ul şi videoclipul “Long Night”

Muzică
Tools
Typography

Artist, compozitor, producator, cu o experienta de peste 10 ani in muzica, Silviu Mindroc a decis sa lanseze un nou proiect – District 84 si un nou single – “Long Night”, in colaborare cu Evie.

Noul proiect are un touch personal si combina influente electronice, precum down tempo, trip hop, dub, trap, deep house. Vocea feminina ii apartine lui Evie, care ii da o nota irezistibila, un vibe hot, si verbalizeaza legile atractiei.

Videoclipul este regizat de catre Silviu si evidentiaza tocmai legatura dintre doua suflete, doua femei in cazul asta, care se lasa conduse de pasiune si instinct in a-si implini sufletele.

Single-ul “Long Night” este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/LongNightPR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS