Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Osaka & Brianna lansează single-ul şi videoclipul “Find me”, alături de Cat Music

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul international inregistrat alaturi de Monoir cu hitul „The Violin Song“, care a fost difuzat in tari precum Polonia, Grecia, Rusia si a generat peste 57 de milioane de vizualizari pe YouTube, Osaka si Brianna revin cu o piesa noua cu videoclip.

Single-ul este scris de Cristian Tarcea (Monoir), Bianca Nita si Victor Biliac, si produs de Cristian Tarcea.

«Find Me» este o piesa cu un sound fresh la care s-a lucrat mult. Sper ca veti fi cuceriti din nou, la fel cum a fost si in cazul piesei «The Violin Song». Videoclipul, in regia lui Cristian Tarcea, este realizat in Constanta si are o poveste frumoasa. Sper sa va placa!”, declara Osaka.

Piesa te transpune intr-o calatorie muzicala cu un vibe fresh, de vara, ce iti da energie, dar in acelasi timp, si o stare de relaxare.”, adauga Brianna.

Dupa infiintarea propriei case de productie in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori, printre care se numara si Brianna, artista pe care a descoperit-o la un concurs muzical. In 2016, producatorul Cristian Tarcea a lansat proiectul Monoir si a debutat cu “The Violin Song”, alaturi de cei doi artisti.

Ca de obicei, m-am lasat inspirat de Brianna si Osaka si am conceput piesa «Find Me», o piesa pe care am produs-o cu cel mai mare drag. M-am dedicat in totalitate proiectului si m-am ocupat de regia clipului. Filmarile s-au desfasurat in Constanta, mai precis, pe faleza din Techirghiol. Am facut ce-am simtit cu totii si sper ca lumea sa asculte si sa priveasca cu drag «Find Me»”, declara Cristian Tarcea.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS