Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Alin Pascal lansează single-ul şi videoclipul “Melodia ta” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Alin Pascal lanseaza single-ul si videoclipul “Melodia ta”, si de aceasta data a colaborat cu Randi si studioul Famous Production.

Melodia ta este compusa de Randi si a fost un proces destul de lung, avand in vedere ca este prima piesa pe care o lansez, a trebuit sa gasim un stil care sa ma reprezinte cel mai bine.

Filmarea a fost o placere, am avut parte de o echipa super profesionista, careia ii multumesc si cu care sper sa realizez si urmatoarele videoclipuri”, declara Alin Pascal.

Videoclipul este regizat de catre San si a fost filmat in Sinaia, in luna aprilie a acestui an.

Avand o trupa de coveruri de aproape 10 ani, m-am gandit ca este timpul sa-mi exprim trairile si energia prin piese proprii. Este o lume noua pentru mine, dar vreau sa investesc toata energia mea pentru a scoate piese de calitate! Deja lucram la urmatoarea piesa, asa ca stati aproape”, adauga Alin.

Alin Pascal a inceput sa cante inca de la varsta de ani ani, fiind indrumat de catre parintii lui, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu. De pe atunci, a invatat sa cante la un instrument, si anume la vioara. Ulterior a studiat la Conservatorul din Cluj. Proiectele muzicale implica si trupa de coveruri Alin Pascal Band, dar si participarea in cadrul emisiunii concurs Vocea Romaniei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS