Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Drei Ros lansează single-ul şi videoclipul “Ordinary Day”, un featuring cu Pack The Arcade | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Artistul roman stabilit in America, Drei Ros nu se opreste din a cuceri publicul, iar de aceasta data lanseaza noul sau single, “Ordinary Day”.

Piesa a fost produsa de catre Drei Ros impreuna cu Cristian Pistol, videoclipul a fost filmat in Los Angeles, California de Cameron Bowers, iar de mix s-a ocupat JD Feighner (Vineland Sound) si de master Alex Psaroudakis (Sterling Sounds NY).

“Ordinary Day” este un featuring cu Pack The Arcade, artist pe care l-ati putut asculta si in piesa "I Love You California", impreuna cu Costi si alti artisti.

Cei doi, Drei Ros si Pack The Arcade colaborareaza de peste 3 ani scriind si producand piese pentru numerosi artisti internationali.

"Ordinary Day" a fost lansat prin labelul Priority Records (Capitol Music Group) si este primul single extras de pe noul album, "Excuse My Accent", care va fi lansat in aceasta toamna.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS