Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Abbi lansează single-ul “Los Dos”, o piesă “caliente”, pentru îndrăgostiţi | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa “Mama ei de dragoste” si "Fa-o cum trebuie", talentata Abbi canta in limba spaniola si lanseaza un single “caliente”, de vara, “Los Dos”. Cu aceasta ocazie, artista a filmat si un clip de imagine, la mare, in Bulgaria. Abbi nu doar canta bine, ci are si un corp de invidiat, pe care si-l expune in videoclipul “Los Dos”.

Noul meu single se numeste ‘Los Dos’ si este o piesa de vara si se adreseaza tuturor celor care au trait acest sentiment cel putin o data in viata. Cu siguranta sunt multi indragostiti care se vor regasi in aceasta melodie, pe care o cant in limba spaniola. Regizorul videoclipului este Richard Stan si am avut placerea de a filma la malul marii, in Bulgaria, alaturi de o echipa minunata! Sper sa va placa atat piesa, cat si videoclipul, imi doresc sa ajunga in topuri si de ce nu, sa ‘rasune’ si peste granita!”, spune Abbi.

In paralel cu muzica, Abbi este o studenta constiincioasa, a iesit sefa de promotie si s-a pregatit temeinic pentru examenul de licenta.

Vrea sa cante alaturi de Rihanna

Tanara artista promite mult si, muzical vorbind, isi doreste ca in cativa ani sa ajunga intr-o tara straina si sa isi auda acolo piesele la radio, sperand astfel ca muzica ei sa fie ascultata curand si peste hotare. Si, de ce nu, poate chiar sa si cante alaturi de un artist de afara.

“Nu pot spune ca am un idol in muzica. Imi plac mai multi artisti, care consider ca m-au ajutat sa evoluez. Mi-ar placea sa cant alaturi de Rihanna!”, a mai marturisit Abbi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS