Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Deeperise şi Jabbar lansează single-ul şi videoclipul “Move On” în Romania | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Unul dintre cei mai talentați artisti de pe scena muzicii electronice din Turcia, Deeperise, a colaborat cu Jabbar pentru primul single, lansat in doua versiuni: “Move On / Raf”.

Single-ul “Move On” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/DeeperiseMoveOnPR

Videoclipul, regizat de catre  Evren Arasıl, a fost filmat in Turcia si surprinde unele dintre cele mai frumoase peisaje din localitatea Askyaka / Muğla, partea de Sud-Vest. Piesa este compusa si produsa de catre Deeperise si Jabbar.

Prima versiune a piesei, cu versuri in limba turca, a urcat inca din prima zi in topul Spotify Turkey Top 50 Viral Chart, ajungand si pe prima pozitie. In plus, clipul a adunat 3 milioane de vizualizari pe YouTube in cateva saptamani, a ocupat locul 3 in clasamentul iTunes, a ajuns in topul Shazam. Piesa a intrat si in playlisturile posturile radio si TV din Turcia, precum Power Fm, Dream TV (cele mai mari canale din Turcia).

Deeperise este un DJ si un producator turc, nascut in anul 1990, in Mugla, Turcia. In urma cu 10 ani, acesta a descoperit muzica house si s-a indragostit iremediabil de ea. Fiind inspirat de munca unor artisti precum Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo si DJ Tarkan, Deeperise si-a petrecut o lunga perioada de timp in studio, cu scopul de a-si perfectiona productiile muzicale.

Facebook: facebook.com/DeeperiseOfficial
Twitter: twitter.com/Deeperise
Instagram: instagram.com/deeperise

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS