Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Alessandro Dănescu lansează piesa şi videoclipul „Me and you” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Alessandro Danescu, un tanar artist care isi face debutul pe piata muzicala, lanseaza alaturi de Cat Music piesa si videoclipul „Me and you”.

„Pentru mine, «Me and you» este o piesa in care m-am dedicat sufleteste si pe care am trait-o din plin. Reprezinta o iubire rara, pe care doar o data in viata o poti avea”, a spus Alessandro Danescu.

Single-ul de debut al lui Alessandro Danescu a fost produs de cantaret alaturi de Militaru Cristian Gabriel. La compozitie au mai lucrat Irina Florea, Bunghez Alexandru si Stefan Paraschiv. Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto.

Alessandro Danescu este un tanar nascut in Bucuresti, care a reusit sa-i atraga atentia lui Bogdan Toma prin timbrul sau special si prin vocea lui puternica. Astfel, el a ajuns in studiourile Voices Media, locul in care a luat nastere prima lui piesa, „Me and you”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS