Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

DJ Sava, pe aceeaşi scenă cu Willy William şi Arilena Ara | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Sava, unul dintre cei mai importanti DJ din Romania, a fost invitat sa participe in acest weekend la cel mai mare festival muzical din Kazahstan. Artistul va urca pe scena „Astana Dausy Music Awards“ alaturi de Irina Rimes, iar cei doi vor interpreta piesa „I loved you“.

„Sunt bucuros ca am fost invitat la «Astana Dausy Music Awards» si ca piesa mea «I loved you», interpretata alaturi de Irina Rimes, este ascultata in Kazahstan“, a spus DJ Sava.

Artistul va urca pe scena sambata, 27 august, de la ora locala 20.00, alaturi de nume care au cucerit topurile mondiale in aceasta vara, precum Willy William si Arilena Ara.

DJ Sava a reusit de-a lungul timpului sa cucereasca topurile nationale si internationale cu toate single-urile lansate. Printre piesele de succes ale artistului, care au milioane de vizualizari pe YouTube, se regasesc: „Love in Dubai“ feat. Faydee (47 de milioane), „Aroma“ feat. Raluka (22 de milioane), „Dulce amar“ feat. Alina Eremia & What’s Up (19 milioane), „Aer“ feat. Raluka & Connect-R (15 milioane) si „I loved you“ feat. Irina Rimes (14 milioane).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS