Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Magnets lansează piesa şi videoclipul “Changing Love”, feat. Aloma Steele | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Magnets, proiect format din Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, lanseaza impreuna cu Aloma Steele, single-ul si videoclipul “Changing Love”.

In regia lui Frank Pan, clipul a fost filmat in Piata de Noapte Chinezeasca din Vancouver (Canada), iar actrita care apare in videoclip este chiar solista Aloma Steele. Muzica a fost compusa de Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, versurile au fost scrise de Aloma Steele si Rich Simpson, iar dropul a fost inregistrat de Ioan Gliga la caval, un instrument traditional romanesc.

“Noi ne cunoastem de foarte mult timp si chiar am cantat intr-o trupa de pop rock impreuna, dar cu timpul ne-am orientat pe partea de productie si compozitie pentru alti artisti. Acum un an, in timp ce Daris a venit in vizita in Vancouver, am lucrat la niste idei, initial cu intentia de a le trimite altor artisti. Asa s-a nascut "Changing Love”, pentru care am contactat-o pe Aloma. Dupa atata vreme in care am produs si compus pentru alti artisti, este o experienta interesanta sa facem piese pentru un proiect propriu si vedem Magnets ca pe o mica oaza de libertate creativa.”, declara Ovidiu.

Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal sunt doi producatori si compozitori romani ce au colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Elena Gheorghe si Andreea Banica. Ovidiu Bistriceanu a fost premiat cu trei Discuri De Aur in Canada pentu piesele “Brand New Day” (Massari), “Shisha” (Massari ft. French Montana), “Burning” (Mia Martina) si s-a bucurat de peste 100.000 de difuzari pe radiourile din Canada, dar si un premiu SOCAN al Uniunii Compozitorilor din Canada pentru cea mai buna piesa pop-rock. In plus, artistul a produs si compus alaturi de hitmaker-ul Laurentiu Duta numeroase piese, printre care “Body Song”, “Disco Romancing”si “Midnight Sun” (Elena Gheorghe), single-uri de succes ce au cucerit publicul atat din Romania, cat si de peste hotare.

Cei doi artisti care formeaza Magnets pregatesc si un nou album care va fi inregistrat in Canada si in Romania, dar si colaborari surpriza cu artisti din tara si internationali.

Cunoscuta pentru filmele “Idiots Product & Money” (2012) si “Bong & Hot Sauce” (2011), Aloma Steele este actrita si cantareata. In urma cu un an, artista a lansat single-ul “BAESTATION”, iar recent a lansat alaturi de Sheridan Grout mix-ul “Breathless”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS