Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Peter Pop lansează piesa “Lucruri mici” într-o variantă acustică | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

A doua saptamana de #ULiveSession aduce varianta acustica pentru single-ul “Lucruri mici”, de la Peter Pop.

Cel mai de anvergura proiect live din Romania, ULive Session, a inceput saptamana trecuta cu piese de la Dorian Popa si Lora si, in fiecare saptamana, luni, miercuri si vineri, la ora 12:00, continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia; peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.

Live-ul piesei “Lucruri mici” a fost filmat alaturi de band-ul lui Peter Pop, in mansarda locatiei Simbio Bucuresti, iar din echipa de productie “ULive” au facut parte: Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).

Despre piesa “Lucruri mici”, Peter Pop a declarat ca: “iubirea inseamna acele lucruri care, la prima vedere par lipsite de importanta, dar care, in fond, sunt esenta – zambetul dintr-un anumit context, o camasa aruncata la intamplare, cafeaua de dimineata, stangaciile pentru care iti vine sa o iei in brate… toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac sa te indragostesti in fiecare zi”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS