Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Golan lansează piesa “Nevertheless” într-un live session | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Golan lanseaza un live session cu piesa „Nevertheless” si un material video filmat in sala mare de la Halele Carol.

Proiectul video este realizat prin miscarea camerelor in perspective dinamice, astfel urmarind cromatici industrial si unghiuri rapide, ca intr-un contrapunct pe beat-ul piesei.

Single-ul “Nevertheless” este extras de pe albumul de debut Golan. Filmarea  vine la trei saptamani dupa lansarea  „Sapphire”, un live session realizat pe acoperisul  Galeriilor Lafayette din Paris si la mai putin de o luna pana la evenimentul Golan Symphonic & special guests,   care va avea loc la Arenele Romane. 

Pe 20 septembrie, la eveniment, artisti ca J. Bernardt, Fhin, ViLLΛGE si ARME se vor alatura unei orchestre de 60 de instrumentisti si trupei Golan,  pentru cel mai elaborat proiect audio-vizual conceput pana acum de catre Alex, Mihai și Ernesto.

De altfel, si biletele de pre-sale intra în cursa contra-cronometru, fiind disponibile inca o saptamana la pretul special de 45 lei, pe platforma MyTicket.ro (http://bit.ly/GolanSymphonic).

Intre 8 si 22 septembrie, biletele vor mai putea fi achizitionate la pretul de 60 lei, iar in seara evenimentului se vor putea gasi la intrare, in limita capacitatii, la pretul de 75 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS