Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Feli lansează un single autentic despre iubire: „ACASĂ” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Feli, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, lanseaza piesa “ACASA”. “Pentru mine, ACASA nu tine de un loc, cateodata nici macar de patul in care dormi. E acolo unde te simti in siguranta, unde poti sa fii tu fara sa-ti analizezi vreo miscare sau vreo vorba, unde esti iubit si acceptat asa cum esti.

Si atunci cand te gaseste jumatatea (fie ea un cunoscut sau necunoscut), te poate face in cateva secunde sa te simti ACASA…Pentru ca ACASA e acolo unde te duce inima”, marturiseste artista recunoscuta pentru talentul cu care acopera genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap pana la blues sau rock.

Aflata intr-o vacanta in care a redescoperit bucuriile mici - rasaritul de soare si apusul sau plimbarea pe malul marii - Feli si-a facut timp si pentru filmarile videoclipului piesei “ACASA”. “Din cele zece zile de vacanta, ultimele doua zile le-am dedicat filmarilor pentru videoclip. Nu mai fusesem de 11 ani in Spania, din 2006, cand am plecat ca sa strang bani sa imi urmez visul, acela de a face muzica. Atunci am descoperit cafeaua Bonbon, un shot de espresso cu lapte condensat dulce, pe care am savurat-o si anul acesta, doar ca acum veneam cu visul implinit!”

Filmarile au avut loc in orase mici de langa Valencia, dar si la o mosie autentica din zona rurala. “Initial am avut o alta idee pentru clip, voiam un clip de imagine, dar am ales sa fac o poveste in care Feli sa fie personajul principal pentru ca este foarte talentata si isi asuma rapid orice rol. In plus, piesa are un mesaj onest si clar si am realizat ca el trebuie pus in valoare in acelasi fel, cinstit si cu credinta, asa cum i-a si reusit lui Feli la filmare”, explica regizorul videoclipului, Iura Luncasu.

ACASA” este produsa de HaHaHa Production si Cat Music, iar muzica si versurile sunt semnate de Feli.

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

In 2017, artista a avut un succes extraordinar cu single-ul „Timpul”, a lansat un remake rock dupa unul dintre cele mai cunoscute cantece ale Mariei Tanase – „Cine iubeste si lasa” si un featuring interesant cu Connect-R – ”Cearta arta”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS