Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Celia lansează single-ul şi videoclipul “La două capete”, feat. Karym

Muzică
Tools
Typography

Dupa o pauza de peste patru ani, Celia lanseaza "La doua capete" (feat. Karym). Piesa este produsa de Claudiu Cota si Dragos Alexandru Damsa, iar de mix si master s-a ocupat Bunicu Magic.

Single-ul de revenire al Celiei este despre dragoste si infidelitate, unde rolul iubitului care a calcat stramb este jucat de Karym. Artista a ales ca videoclipul sa fie filmat la Colibita (Bistrita-Nasaud), in inima muntilor, in regia lui Florin Botea.

"A sosit momentul! Aici este un fragment de suflet. Aceasta colaborare a fost marcata de destin, asa trebuia sa fie. Am simtit ca piesa trebuie cantata alaturi de un artist talentat, aflat la inceput de drum, dar care are foarte multe de daruit. Fie ca ai fost inselat sau ca ai inselat, iar mai apoi ai regretat ca ai pierdut o iubire sincera, cu siguranta te vei regasi in versurile melodiei", spune artista.

Celia si Karym au prezentat in premiera videoclipul piesei „La doua capete” miercuri, 6 septembrie, in cadrul unui eveniment privat intr-o locatie de lux din Bucuresti, alaturi de vedete precum DJ Sava, Kamara, Costi Ionita, Lora si Raluka.

"Sunt fericit si ii sunt profund recunoscator Celiei pentru increderea acordata si vreau sa le multumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect", a declarat Karym.

Celia este o artista de succes care a castigat inimile fanilor cu piesele "Trag aer in piept" si "Soapte", dar si prin colaborarile cu artisti internationali precum Mohombi si Shaggy.

Karym s-a facut remarcat la inceputul anului cand a lansat "Anonim" alaturi de Mellina, piesa ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS