Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Sam Smith lanseaza single-ul “Too Good At Goodbyes” | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Dupa mega-succesul albumului de debut, “In The Lonely Hour”, Sam Smith revine cu piesa “Too Good At Goodbyes”, lansata alaturi de Capitol Records.

Lansat la 2 ani distanta de piesa “Writing’s On The Wall”, parte din coloana Sonora a filmului James Bond, single-ul “Too Good At Goodbyes” este compus impreuna cu Jimmy Napes si Stargate.

Sam Smith a declarat ca “piesa asta este despre o relatie si despre cat de pregatit esti pentru o… despartire, sau ar trebui sa fii. A trecut o perioada de timp de cand am lansat o piesa si simt ca este exact vibe-ul de care era nevoie pentru povestea asta”.

Sam Smith se intoarce si pe scena, cu o serie de show-uri private in Londra, New York, Los Angeles si Berlin.

Primul album al artistului a fost lansat in urma cu 3 ani si inca de atunci, a devenit unul dintre cele mai importante materiale discografice lansate la nivel mondial, cu peste 12 milioane de unitati vandute. Albumul a ocupat primul loc in topul albumelor din UK, iar cele 5 single-uri extrase au ajuns si ele in topul vanzarilor. Sam este si detinatorul a numeroase premii, precum un Oscar, un Golden Globe, 3 premii Brit Awards, 3 Billboard Music Awards, 4 Grammy-uri si 6 Mobo Awards.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS