Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Monoir lansează alături de Alexandra Stan single-ul şi videoclipul “Save the night” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul hitului international “The Violin Song”, care a fost difuzat in tari precum Polonia, Grecia, Rusia si Turcia, Monoir colaboreaza cu Alexandra Stan pentru piesa si videoclipul “Save the night”. Muzica si textul sunt compuse de Monoir (Cristian Tarcea) si Alexandra Stan, iar piesa a fost produsa chiar de artist.

“O cunosc pe Alexandra de cand aveam 16 ani si ma bucur ca dupa tot acest timp am reusit sa realizam prima noastra colaborare. Intr-o sesiune de studio, Alexandra mi-a cantat o bucatica din strofa si m-a inspirat, incat am spus: «Trebuie sa facem piesa asta impreuna!». A fost de acord, iar de acolo a pornit totul. «Save the night» este un single care s-a lasat asteptat. Sper sa va placa si sa simtiti energia pe care vrem sa o impartasim cu voi!”, declara Monoir.

Alexandra Stan adauga: "Ma bucur de colaborarea cu Monoir, mai ales ca amandoi suntem din Constanta si ne-am completat perfect de multe ori in versuri si productie. Pentru clip am mers in Santorini si am avut parte de peisaje absolut superbe, este o destinatie minunata".

Inca din 2009, Monoir a reusit sa cucereasca topurile muzicale din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piese ca “Zaynah” si “Sing Loud”, care au fost no.1 in Balcani. In 2016, Monoir a lansat hitul “The Violin Song”, piesa ce a generat peste 58 de milioane de vizualizari pe YouTube. In luna martie a acestui an, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”, iar in urma cu trei luni a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”. In plus, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia si Raluka.

Recent, Alexandra Stan a lansat “Noi 2”, prima piesa solo cu versuri in limba romana, chiar la o luna distanta de la aparitia “Boy Oh Boy”, un single pop cu influente reggae, pentru al carei videoclip Alexandra a mers pana in Kuala Lumpur.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS