Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Stelică lansează piesa şi clipul “Strig” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Stelica, pe numele sau real Stelea Dumitrescu, lanseaza “Strig”, o piesa rap, proaspat “scoasa” din underground, despre dragostea si relatiile din ziua de azi care ajung sa se sfarseasca.

“Strig” este un material pe care artistul si-a pus amprenta si in care s-a implicat trup si suflet. Videoclipul a fost filmat de Catalin Sogor si Adrian Corchie, iar de scenariu, montaj, sound design si versuri s-a ocupat chiar Stelica.

“Piesa este un adevar, inainte de toate. «Strig» s-a nascut odata cu despartirea de persoana iubita si este posibil ca starea si detaliul sa fie asa de puternice din cauza atasamentului emotional fata de amintiri. Am decis sa cant despre asta pentru a putea trece mai departe. Am stiut ca odata cu mine vor veni oameni in oglinda si vor simti si ei la fel. Este o drama. Este un fel de ramas bun nu foarte elegant”, declara artistul.

Stelica este un barman profesionist din Constanta care, de doi ani, face muzica in timpul liber. “Practic, totul se intampla intr-o sufragerie, evident, cu toate mijloacele de top. M-am apucat de muzica pentru ca am gasit probabil al doilea mijloc de exprimare… Mai exact rap-ul. Un alt fel de rap am putea spune”, adauga artistul. Recent, Stelica a urcat pentru prima oara pe scena X Factor, unde a cantat in premiera “Strig” si a impresionat juriul cu stilul sau original. Pentru mai multe detalii acceseaza https://www.facebook.com/StelicaOfficial/.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS