Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Maroon 5 lansează videoclipul piesei “What Lovers Do”, feat Sza | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Maroon 5, trupa premiata cu 3 Grammy, lanseaza videoclipul celui mai recent single, What Lovers Do.

Videoclipul este regizat de catre Jopeph Kahn si aduce in prim plan o poveste cinematografica neobisnuita, cu vizualuri inedite, specifice trupei.

Odata cu lansarea single-ului, Maroon 5 s-a pozitionat din nou in topurile muzicale internationale. Colaborarea cu Sza a ajuns in scurt timp in top 40 si a adunat peste 65 de milioane de ascultari pe Spotify si peste 25 milioane de vizualizari pe YouTube.

Maroon 5 a lansat la inceputul anului single-ul “Cold”, featuring Future, iar anterior hitul “Don’t Wanna Know” (feat. Kendrick Lamar). Ambele piese au adunat sute de milioane de vizualizari si streamuri si au ajuns in topurile muzicale din numeroase teritorii.

Cele trei single-uri (What Lovers Do, Cold si Don’t Wanna Know) vor fi incluse pe cel de-al saselea album al trupei, material ce va fi lansat in luna noiembrie a acestui an.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS